webElinaManninen-9813.jpg

Johanna Nordblad

Olen vapaasukelluksen pioneereja Suomessa ja yksi maailman parhaista naisvapaasukeltajista.

 

Olen tehnyt vapaasukelluksessa 3 maailmanennätystä ja tällä hetkellä nimissäni on jääsukelluksen maailmanennätys, 103 metriä avannosta avantoon pelkässä uimapuvussa.

Hengenpidätyksen ennätykseni on 6 minuuttia ja 39 sekuntia.

Toimin vapaasukelluskouluttajana ja kisaan Suomen vapaasukelluksen maajoukkueessa.

VAPAASUKELLUS

KURSSIT

Haluatko oppia pidättämään hengitystä? Osallistu Allas Sea Poolilla vetämilleni kurssille tai liity digitaalisen koulutuspalvelun pilottiryhmään ja opi hengenpidätyksen perusteet.

Vapaasukelluskouluni, Freediving Helsinki, kehittää digitaalista koulutuspalvelua, jossa kohderyhmänä on sekä aloittelevat vapaasukeltajat että muut vesiurheilun harrastajat. 

Jos haluat oppia vapaasukelluksen perusteet tai harrastat surffausta, laitesukellusta, melontaa tai jotain muuta vesiurheilulajia, on sinulla nyt mahdollisuus liittyä pilottiryhmään ja oppia vapaasukeltajien käyttämiä turvallisuutta lisääviä tekniikoita. Klikkaa ja osallistu>

webElinaManninen-9047.jpg
webElinaManninen-6555.jpg

VEDENALAINEN

TAIDE

Ihana super siskoni, valokuuvaja Elina Mannisen kanssa teemme yhdessä ihania unenomaisia vedenalaisia valokuvia. Taidesivustoltamme voit tilata vedenkestäviä metalli​julisteita, canvas tauluja tai vedenalaisen kuvaus session.

 

Suomen ihana luonto, kirkkaat järvet ja vedenalaisen maailman hiljaisuus ovat asioita, joita haluamme näyttää kaikille.

VEDENALAISET valokuva ja filmi

TUOTANNOT

Ottamamme kuvat pysäyttävät kaikki katsoja ja keräävät valtavasti huomiota.

Jos haluat vedenalaisia kuvia tuotteestasi niin ota yhteyttä. Kuvaamme asiakkaillemme niin pinnan alla kuin pinnan päällä life style tyyppisiä valokuvia. Katso syksyn tarjouksemme linkistä. 

Videotuotantomme on saanut maailmalla paljon näkyvyyttä. Järjestämme videotuotantoihin kuvauspaikkojen scouttausta, vedenalaisen kuvaus- ja turvallisuus tiimin ja muun tarvittavan.

Teemme yhteistyötä maailman parhaiden ammattilaisten kanssa.  

PARTNERS

VisitHeinola_logo_vaaka_musta_web.png